repair cafe

Bij het Repair Café houden ze het hoofd koel

De temperatuur gaat deze week weer wat zakken. Maar de tropische warmte kan zo weer terugkomen. Heerlijk genieten van dit zomerweer. Wapent u zich wel tegen teveel warmte en droogte? Ventilatoren, airconditioners, koelboxen, tuinsproeiers, opblaasbootjes, enzovoorts. Ze kunnen ook kapot gaan. De vrijwilligers van Repair Café Delft willen u graag helpen deze attributen te repareren. En natuurlijk staan zij ook klaar om u te helpen met andere kapotte voorwerpen, zoals uw computer, beeld- of geluidsapparatuur, keukenapparatuur, speelgoed, textiel.

Weg ermee? Welnee. Kom naar het Repair Café

In de zomermaanden sluit het café een half uur eerder. Reparaties kunnen zaterdag 6 juli en zaterdag 3 augustus worden aangeboden tussen 11:00 en 13:30 uur op onze twee locaties:

Science Centre, Mijnbouwstraat 120 in Delft
De Sebastiaansbrug is voorlopig nog afgesloten! Let op de omleidingsborden. Parkeergelegenheid is er aan de achterkant van het gebouw.

Delfshove/Pieters Kamerhuis, Vorrinkplein 99 in Delft
Een bezoek aan het Repair Café is gratis. Wilt u dit combineren met een bezoek aan het Science Centre dan kan dit al vanaf € 4 per kind. Kinderen t/m 6 jaar gratis. Zie info op www.sciencecentre.tudelft.nl .

Nieuws