Bijeenkomst mantelzorg groot succes

Bijeenkomst mantelzorgers Ontmoetingscentrum groot succes!

 

Mantelzorgers spelen een belangrijke rol in de zorg voor hun naaste. Dit kan een partner, ouder of kind zijn, maar ook een ander familielid, vriend of kennis. Vaak zorgen mantelzorgers 24 uur per dag voor hun naaste. Mantelzorger worden overkomt je. Bij Pieter van Foreest begrijpen we dat mantelzorg emotioneel en lichamelijk zwaar kan zijn.

Daarom is het belangrijk dat niet alleen de cliënt, maar ook de mantelzorger ondersteund wordt. Reden voor het Ontmoetingscentrum Naaldwijk om de mantelzorgers eens extra in het zonnetje te zetten. Op zaterdag 22 september werd voor de mantelzorgers een gezellige bijeenkomst georganiseerd. Er werd met elkaar genoten van een heerlijke high tea met allerlei heerlijk hapjes. Het was een groot succes waar maar liefst 45 mantelzorgers aanwezig waren.

Meer informatie

Ontmoetingscentrum Naaldwijk is gericht op mensen die vergeetachtig zijn, moeite hebben met de dingen van alledag of het begrijpen van anderen. Ook personen met lichamelijk beperkingen of voor wie het gemist van contacten een probleem is, kunnen terecht bij Ontmoetingscentrum Naaldwijk, Middel Broekweg 2 te Naaldwijk. Wilt u meer informatie? Loop gerust binnen of kijk op www.pietervanforeest.nl.

Nieuws