cursus mantelzorg

Cursus ‘Stevig in je schoenen’ voor mantelzorgers

De training ‘Stevig in je schoenen’ is een sportieve training voor mantelzorgers die iemand thuis verzorgen. Wilt u leren op een verantwoorde manier uw naaste naar toilet te brengen, uw eigen spieren in conditie te houden of te ontspannen in het soms jachtige bestaan als mantelzorger? Dan is deze cursus iets voor u.

Zes bijeenkomsten voor mantelzorgers

U kunt gedurende zes bijeenkomsten meedoen met ontspanningsoefeningen, wandelen en bij slecht weer spierversterkende oefeningen binnen. Deelnemers die u voorgingen vonden de cursus: “Een fijn steuntje in de rug, leuk, en leerzaam, daar heb je wat aan!” De bijeenkomsten worden begeleid door een fysiotherapeut/ergotherapeut.

Dit najaar start op de dinsdagen van 10.00 tot 12.00 uur een nieuwe cursus. Data : 2, 16 en 30 oktober, 13 en 27 november en 11 december 2018 Terugkomdag : 5 februari 2019

Locatie : Ontmoetingscentrum Mozartlaan, Mozartlaan 422 in Delft

Na afloop is er gelegenheid om onder genot van een kopje koffie of thee na te praten. Aanmelden en meer informatie: administratie@delftvoorelkaar.nl of 015 7600 200 (vraag naar Mieke Klein of Natasja de Vroome).

Nieuws