Gezocht: zingende basisschoolverlaters voor Florence Musicals 2019

Het mag inmiddels een ware traditie worden genoemd: de Florence Musicals. In juni is het weer zover, dan vinden de voorrondes en de finale plaats. Basisschoolleerlingen uit groep 8 die samen met hun klasgenoten druk bezig zijn met een eindejaarsmusical kunnen zich tot 1 juni opgeven. De winst? Duizend euro voor de beste klas, veel plezier en heel veel genietende (wijk)bewoners van Florence die nu al uitkijken naar de optredens. De Florence Musicals worden dit jaar voor alweer de elfde keer gehouden. Het evenement mag met recht een traditie worden genoemd. De presentatie van de finale is ook dit jaar in handen van goochelaar en televisiepresentator Hans Kazàn. Hij noemt de Florence Musicals ‘een feestelijke beleving én een mooie ontmoeting tussen de hedendaagse jeugd en de jeugd van vroeger’.

Voorrondes en finale

De voorrondes van de Florence Musicals 2019 vinden plaats op donderdag 6 juni tussen 10.00 en 12.00 uur in een aantal van onze woonzorgcentra. De finale wordt een week later gehouden, op donderdag 13 juni van 10.00 tot 12.00 uur in woonzorgcentrum Wijndaelercentrum in Den Haag.

Aanmelden vóór 1 juni

Klassen die willen meedoen, kiezen de drie beste nummers uit hun eindejaarsmusical en melden zich vóór 1 juni aan bij Lieke de Liefde van Florence. Zij is bereikbaar via 06 – 39 85 02 39 of via musical@florence.nl . Na aanmelding krijgen de deelnemers uitnodiging voor een van de voorrondes.

Nieuws