Ontdekdezorg week

Ontdekdezorg week

De Week van Zorg en Welzijn heeft een nieuwe insteek én een nieuw jasje: de Ontdekdezorg week. Van 16 tot en met 21 maart 2020 vinden in heel Nederland evenementen plaats. Tijdens deze bijeenkomsten kun jij in contact komen met potentiële werkgevers en alles te weten komen over leren en werken in Zorg en Welzijn.

Van baan veranderen doe je niet zomaar. Maar een baan kan meer zijn dan alleen maar je werk. Je kunt echt iets voor een ander betekenen. Werken waar je hart ligt en je doen waar je goed in bent. Zorg en Welzijn biedt veel verschillende beroepen en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Is het iets voor jou misschien?

Hier kun je achter komen tijdens de Ontdekdezorg week. Vrijwilligerswerk doen is bij eigenlijk alle organisaties binnen zorg en welzijn mogelijk en voor jou natuurlijk ook een goede mogelijkheid om kennis te maken met het werk binnen de sector. Ook is het soms weer net makkelijker om vanuit je werk als vrijwilliger door te groeien naar betaald werk bij de organisatie.

Heb je naar aanleiding van de Ontdekdezorg week interesse in werken en leren in zorg en welzijn? Kijk dan eens op ontdekdezorg.nl of meld je aan voor gratis loopbaanadvies via Sterk in je werk. Ontdek waar jouw kansen en mogelijkheden liggen.

Meedoen als organisatie?

Wilt u met uw organisatie ook meedoen aan de Ontdekdezorg week? Kijk op zorgzijnwerkt.nl voor meer informatie.

Nieuws