Vrijwilligerswerk Argos Zorggroep

Argos Zorggroep

Argos Zorggroep

VRIJWILLIGERSWERK BIJ ARGOS ZORGGROEP

  • : VVT
  • : Maassluis, Schiedam, Vlaardingen
  • : ca. 400

About Argos Zorggroep

Vrijwilligers zijn onmisbaar bij de dagelijkse zorg

Elke dag zetten onze medewerkers en vrijwilligers zich in voor goede en liefdevolle zorg voor ouderen met lichamelijke en/of geestelijke problemen. Dankzij aandacht en een luisterend oor creëren onze medewerkers kleine of grote geluksmomenten voor de ouderen waar wij voor zorgen. Wij vinden dit bijzonder en zijn hier dankbaar voor, want zó kunnen wij het verschil maken.? Elke vrijwilliger is bijzonder, maar ze hebben één ding gemeen: vrijwilligers zijn niet meer weg te denken bij de dagelijkse zorg voor onze mensen!

Wat heeft Argos Zorggroep Vrijwilligers te bieden?

Vrijwilligers zijn onmisbaar, ook bij Argos Zorggroep! Vrijwilligers geven extra aandacht die een waardevolle aanvulling is op de professionele zorg. Bijvoorbeeld door te ondersteunen bij activiteiten of het schenken van koffie in de huiskamers. ?Bij Argos Zorggroep sta je onder begeleiding van een vrijwilligerscoördinator. Verder kunnen vrijwilligers bij Argos Zorggroep interessante cursussen en scholingen volgen.

Samenvatting

 • Cursussen en Scholing
 • Begeleiding door een vrijwilligerscoördinator
 • Eindejaarsgeschenk

Vind ons op

Vrijwilliger worden bij Argos Zorggroep?

De mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij Argos Zorggroep zijn heel divers. Zo zijn er vrijwilligers die zich inzetten voor mensen die thuis wonen, bij werkzaamheden in een van onze huizen of bij de uitstapjes van Argos Erop Uit.Er is altijd plek voor nieuwe vrijwilligers!

Kijk hier voor alle contactgegevens van onze huizen, daar kunt u in contact komen met de vrijwilligerscoördinatoren. Of Lijkt het u leuk om één of meerdere dagdelen per week vrijwilligerswerk te doen voor Argos Eropuit, het Evenementenbureau of als vrijwillige chauffeur voor de dagbesteding? Neem dan contact op via T 010 – 409 8390 of argoseropuit@argoszorggroep.nl

  Contact Info

  Website argoszorggroep.nl
  Twitter https://twitter.com/@ArgosZorggroep
  video

  Vrijwilligers vacatures bij Argos Zorggroep