Vrijwilligerswerk Fonteynenburg

Fonteynenburg

Fonteynenburg

VRIJWILLIGERSWERK BIJ FONTEYNENBURG

  • : GGZ
  • : Rijswijk
  • : ca. 35

About Fonteynenburg

Fonteynenburg: Bieden van effectieve ondersteuning

Fonteynenburg steunt mensen met psychiatrische problematiek bij hun streven een normaal leven te leiden, bij u en ons in de straat. Gewoon leven, wonen, werken en leren. Het begeleidingsaanbod wordt afgestemd op de wensen, behoeften en ervaringen van de cliënt. Het doel daarbij is steeds: het bieden van effectieve ondersteuning. Dit doen wij door krachtgericht, herstelgericht en presentiegericht te werken. Deze ondersteunende begeleiding is altijd gericht op het behouden of verbeteren van de kwaliteit van leven en de maatschappelijke participatie. Er wordt met cliënten toegewerkt naar een grotere zelfredzaamheid en zelfstandigheid.

Wat heeft Fonteynenburg Vrijwilligers te bieden?

Fonteynenburg biedt haar vrijwilligers de mogelijkheid om te werken aan persoonlijke ontwikkeling en de kans om deel uit te maken van een organisatie die een belangrijke bijdrage wil leveren aan de sociale omgeving.
Wij bieden vrijwilligers onkostenvergoedingen, Ze worden meegenomen in de kerstpakketten en 3x per jaar zijn er thema/trainingsdagen.

Samenvatting

 • Onkostenvergoeding
 • Kerstpakketten
 • thema/trainingsdagen

Vind ons op

Vrijwilliger worden bij Fonteynenburg?

Neem contact via onderstaand formulier. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u in contact komt met een van onze vrijwilligers coördinatoren

  Vrijwilligers vacatures bij Fonteynenburg

  Geef een reactie