Rudolf Steiner Zorg

Rudolf Steiner Zorg

VRIJWILLIGERSWERK BIJ RUDOLF STEINER ZORG

  • : Gehandicaptenzorg
  • : Den Haag
  • : ca. 80

About Rudolf Steiner Zorg

Inspiratie door inzichten vanuit de antroposofie

Rudolf Steiner Zorg is een eigentijdse zorgaanbieder die zich laat inspireren door de inzichten vanuit de antroposofie. Vanuit deze visie bieden we op verschillende terreinen aanvullende mogelijkheden op de reguliere zorg en behandeling. In de vorm van therapieën – zoals euritmie, schildertherapie en ritmische massage – maar ook in de vorm van antroposofische medicatie. Daarnaast is er gerichte aandacht bij de begeleiding bij ziekte en sterven. Dit is voor de ouderenzorg een belangrijk aandachtsgebied waarbij wij u en uw naasten intensief ondersteunen in deze belangrijke fase van het leven. Vanuit onze visie hechten wij ook veel belang aan het samen leven in een gemeenschap. Of je hier nu woont als bewoner, als familie op bezoek komt, of bij ons werkt als medewerker. Ieder is een onderdeel van de leefgemeenschap die we met elkaar vormen. Zo bieden we een veilige, betrokken omgeving waar iedereen kan zijn wie hij/zij is.
?

Wat heeft Rudolf Steiner Zorg Vrijwilligers te bieden?

Vrijwilligers bieden wij regelmatig cursussen en scholing aan. Wanneer je drie uur of meer per week bij ons werkt, kun je gebruik maken van een gratis lunch. Je bent als vrijwilliger verzekerd en reiskostenvergoeding behoort ook tot de mogelijkheid.

Samenvatting

 • Reiskostenvergoeding
 • Lunch
 • Verzekering

Vind ons op

Vrijwilliger worden bij Rudolf Steiner Zorg?

Neem contact op met Josée Korpershoek telefoon: 070-3068306 of via onderstaand formulier. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u in contact komt met een van onze vrijwilligers coördinatoren.

  Contact Info

  Website
  Twitter https://twitter.com/
  video

  Vrijwilligers vacatures bij Rudolf Steiner Zorg

  Geef een reactie