vrijwilligers argos zorggroep

Vrijwilligers Argos Mobiel in het zonnetje gezet

Bij Soos Blauwhuis in Schiedam werd op 14 februari de winnaar van de Valentijnsprijs 2019 bekendgemaakt. D66-fractievoorzitter John van Sliedregt gaf een toelichting op het juryrapport en reikte een heerlijke taart uit als prijs. Uit de veertien genomineerden eindigde Argos Mobiel op een mooie vierde plaats.

Onze vrijwilligers Ann Valk en Trees Luijten mochten een kleurrijke bos bloemen in ontvangst nemen. We zijn ontzettend blij met de nominatie, maar vooral erg trots op Ann, Trees en alle andere vrijwilligers van Argos Mobiel. In februari 2018 ging Argos Mobiel door als vrijwilligersinitiatief, mede dankzij een subsidie van de gemeenten Schiedam en Vlaardingen. Door de fantastische inzet van ca. 70 vrijwilligers die inmiddels gestart zijn als chauffeur, biedt Argos Zorggroep met Argos Mobiel zeven dagen per week korte ritjes binnen de eigen gemeente aan, inclusief het Vlietlandziekenhuis in Schiedam vanuit Vlaardingen.

D66 reikt de Valentijnsprijs sinds 2010 uit aan bewoners, clubs en verenigingen in de stad die op vrijwillige basis een positieve bijdrage aan de leefomgeving in onze stad hebben geleverd om zo de waardering uit te spreken voor diegenen die ‘de eigen verantwoordelijkheid nemen voor hun leefomgeving, zelf keuzes maken en actief zijn om hun doelen te bereiken, zonder meteen naar de gemeente te wijzen’.

Nieuws