• enthousiaste,gezellige man/vrouw gezocht om een ochtend of middag onze bewoners extra aandacht te geven

  Saffier
  • Vrijwilligerswerk
  • 6 maanden geleden geplaatst
 • Begeleiden beweeglessen voor ouderen

  Stichting Eykenburg
  • Vrijwilligerswerk
  • 4 jaar geleden geplaatst
 • Vrijwilliger Hospice Claude de Monet Het Zamen

  Stichting Eykenburg
  • Vrijwilligerswerk
  • 4 jaar geleden geplaatst

Vrijwilligerswerk Den Haag

Lijkt het je leuk of zinvol om iets te kunnen betekenen voor je medemens? Zoek je naar vrijwilligerswerk in Den Haag op het gebied van de zorg? Bekijk dan al onze vrijwilligerswerk vacatures in Den Haag. We hebben op vrijwilligerswerkvacatures.nl een zeer compleet aanbod voor je beschikbaar. Misschien dat je met ouderen wil werken in de zorg of juist met kinderen? Of zoek je wellicht naar vrijwilligerswerk om gehandicapten te kunnen helpen? Bekijk dan hier ons uitgebreide aanbod vrijwilligerswerk in Den Haag en omgeving.

Vrijwilligerswerk Den Haag: wat houdt dat in?

We spreken van vrijwilligerswerk als je iets belangeloos voor iemand anders doet. De uiteindelijke invulling is daarbij voor elke persoon anders. Als je kiest voor vrijwilligerswerk in de zorg, heeft het werk doorgaans wel te maken met het zorgen voor andere mensen. Maar dat hoeft lang niet altijd op medisch vlak te zijn. Het kan ook best zijn dat een persoon in een rolstoel bijvoorbeeld iemand zoekt om regelmatig leuke dingen mee te gaan doen. Vrijwilligerswerk is wel altijd werk dat je onbetaald en onverplicht verricht. Dat kan voor zorgbehoevenden zijn maar het gaat soms bijvoorbeeld ook om werkzaamheden voor de club waar je zelf actief lid van bent. Vrijwilligerswerk in Den Haag op het gebied van zorg vind je in elk geval gemakkelijk op onze website. Het enige wat je hoeft te doen is invullen naar wat voor soort vrijwilligerswerk je op zoek bent en in welke gemeente je dat het liefste wil doen.

Vrijwilligerswerk vacatures Den Haag

Zet je je graag in voor anderen? Vind je het leuk om met mensen om te gaan die jouw hulp goed kunnen gebruiken? En ben je woonachtig in de omgeving van Den Haag? Zoek dan via onze website naar geschikte vrijwilligerswerk vacatures in Den Haag. Wij tonen je altijd de meest actuele vacatures. Onze focus ligt daarbij op werkzaamheden op zorggebied. Het geeft helemaal niets als je nog weinig ervaring hebt binnen de zorg of met vrijwilligerswerk. Bij de meeste functies word je goed begeleid door de verantwoordelijken binnen de zorginstelling waar de vacature aan verbonden is. En sowieso zijn veel voorkomende werkzaamheden ook prima zonder ervaring te verrichten. In principe word je voor vrijwilligerswerk niet betaald, maar de meeste vrijwilligers ontvangen wel een kleine vergoeding (meestal in de vorm van een reiskostenvergoeding). Want het is natuurlijk niet de bedoeling dat het doen van vrijwilligerswerk jou uiteindelijk geld kost.

Heb je al een geschikte vacature gevonden of wil je eerst nog even rustig rondkijken? Of heb je wellicht nog aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op zodat we je kunnen voorzien van een passend antwoord.